Gyártók

Beszállítók

Schindelhauer Urban CNC Pedál

Adatvédelmi Nyilatkozat

A jelen adatvédelmi nyilatkozat (Nyilatkozat) tartalmazza a www.webshop.massivebikes.com weboldal személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályait, valamint az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást. Szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználók elfogadják a jelen Nyilatkozat feltételeit. A jelen adatvédelmi nyilatkozat folyamatosan elérhető az Adatvédelmi nyilatkozat menü alatt.

Adatkezelő személye

A Szolgáltatással összefüggésben kezelt személyes adatok tekintetében az Üzemeltető nem vesz igénybe adatfeldolgozót. Az Üzemeltető által kezelt személyes adatokat kizárólag az Üzemeltető és annak munkavállalói ismerhetik meg. A Szolgáltatás felhasználóira vonatkozó adatok az Üzemeltető szerverein kerülnek tárolásra.

Adatkezelésre vonatkozó tájékoztatás

A Massive Coproration Kft. adatkezelési tevékenysége az 1992. évi LXIII. tv. 29. § törvény értelmében az alábbi azonosítószám alatt került nyilvántartásba:

Webáruház üzemeltése: NAIH-78447/2014

A www.webshop.massivebikes.com oldal regisztráció nélkül böngészhető és a webáruházban való vásárlás sincs regisztrációhoz kötve. Az első vásárlás alkalmával azonban meg kell adni a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges adatokat. A Massive Corporation Kft. a birtokába jutott adatokat az 1992. évi LXIII. "Személyes adatok védelméről" szóló és az 1995. évi CXIX. "Kutatás és közvetlen üzletszerzés"-ről szóló törvények előírásainak megfelelően kezeli. Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelés, és egyéb, a vásárló által megjelölt célok kielégítésére használjuk fel. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve a szerződés teljesítésekor a szállítási alvállalkozónknak.

A hibásan megadott vagy hiányos adatokból eredő kellemetlenségekért vagy ilyen okokból a teljesítés elmaradásáért felelősséget vállalni nem tudunk.

Regisztráció

A regisztráció online formában, egy adatlap kitöltése és elküldése útján történik. A regisztrációval Ön automatikusan elfogadja jelen üzletszabályzatunkat. A vevőszolgálat a sikeres regisztrációt e-mailben visszaigazolja. Regisztrációval a felhasználók hozzájárulnak, hogy részükre az Massive Corporation Kft. elektronikus hírlevél formájában akciós ajánlatokat küldjön.

Hírlevél feliratkozás

A regisztrált felhasználók részére az Massive Corporation Kft. elektronikus hírlevél formájában akciós ajánlatokat küld. A Hírlevélre való feliratkozáskor csak a felhasználónév és az e-mail cím kerül tárolásra.A vásárláskor, regisztrációkor, vagy hírlevél feliratkozáskor megadott adatokat elérhetőségeinkre elküldött kérésre töröljük.

A Szolgáltatás használata személyes adatok megadásához kötött. Az adatok kérése során az Üzemeltető egyértelműen jelzi a kötelezően és opcionálisan megadandó adatokat. A kötelezően megadandó adatok szükségesek a szolgáltatás biztonságos és jogszerű nyújtásához és használatához.

Honlap-látogatottsági adatok kezelése

A Szolgáltatás felhasználói számítógépeinek egyes adatai és IP címei a honlap-látogatottsági adatok generálása, a Szolgáltatás megfelelő működtetésének biztosítása céljából naplózásra kerülnek. Ezek az adatok bizonyos esetekben személyes adatoknak minősülnek. A felhasználók IP címeit az Üzemeltető semmilyen olyan más adathoz nem köti, amely alapján a felhasználó személye azonosítható lenne.

„Cookie”-k elhelyezése és Célja

A Szolgáltatás egyes részeinek használatakor az Üzemeltető kisméretű, a felhasználóval közvetlenül kapcsolatba nem hozható adatokat is tartalmazó adatfájlokat (cookie) telepít a felhasználó számítógépére adatfeljegyzés, a felhasználó azonosítása, a felhasználó további látogatásainak megkönnyítése, a Szolgáltatás hatékonyságának növelése céljából. Az adatfájlok használatának eredményeképpen az Üzemeltetőhöz került adatokat az Üzemeltető nem kapcsolja az adott felhasználó azonosító adataihoz. Az ún. session cookie-k a cookie-kben beállított határidő végével automatikusan törlődnek. E körben kiemelendő, hogy a cookie-k el nem fogadása azt eredményezi, hogy ezzel összefüggésben bizonyos funkciók nem működnek megfelelően, illetve a szolgáltatást teljes körűen nem veheti igénybe valamint a felhasználó nem kap jogosultságot bizonyos adatokhoz való hozzáféréshez. A cookie-kkal kapcsolatos további információ a http://www.cookiecentral.com címen érhető el.

Az adatkezelések célja

A Szolgáltatás hatékony nyújtása

A regisztrált felhasználók azonosítása

A Szolgáltatás használatával kapcsolatban felmerült viták rendezése

A felvilágosítás nyújtása regisztrált felhasználók részére a szolgáltatás működésével kapcsolatosan (például technikai jellegű üzenetek, a szolgáltatás módosulásával kapcsolatos információk stb.) Működési problémák elhárítása Közvetlen üzletszerzés (hírlevél). Ez utóbbit az Üzemeltető kizárólag ilyen célú adatkezeléshez történő hozzájárulás alapján, annak időtartama alatt, illetőleg a hozzájárulás visszavonásáig végez.

Adattovábbítások, harmadik személyek adatkezelései

Az Üzemeltető kifejezett jogszabályi rendelkezés hiányában csak az adott felhasználó kifejezett hozzájárulásával adja át harmadik személyeknek a személyes azonosítására alkalmas adatokat. Ugyanez igaz az adatfájlok használatával az Üzemeltető kezelésébe került adatokra. Az egyes személyes adatok harmadik személyekkel való közlésére az alábbi esetekben is sor kerülhet: A regisztrált felhasználók felhasználóneve nyilvános adat, tehát bárki számára hozzáférhető. Az Üzemeltető együttműködik a nyomozati jogkörrel rendelkező szervekkel és a bíróságokkal a Szolgáltatás keretén belül elkövetett jogsértések (például csalás, szellemi alkotásokhoz fűződő jogok megsértése) felderítése és szankcionálása érdekében, és teljesíti a jogszabályi rendelkezésen alapuló adatkéréseket.

Adatbiztonság

Bár az Üzemeltető az iparági standardoknak megfelelő biztonsági intézkedéseket foganatosít ennek biztosítására, nem garantálja, hogy a felhasználók a Szolgáltatás keretében kifejtett tevékenységével kapcsolatos vagy a Szolgáltatáson belül megjelenített személyes adatai kizárólag a jelen adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott módokon kerülnek kezelésre. A felhasználók jogosultak személyes adataik kezeléséről, felhasználásáról tájékoztatást kérni a ps@massivebikes.com e-mail címen. A Szolgáltatás keretén belül a regisztrált felhasználóknak lehetőségük van az általuk megadott adatok módosítására és javítására, amely funkciót a személyes fiókjukba (account) történő bejelentkezés útján érhetnek el. A regisztrált felhasználó írásban, az alábbi e-mail címre elküldött levélben kérheti fiókja megszüntetését vagy adatai törlését: ps@massivebikes.com. A nem regisztrált, de hírlevél szolgáltatásunkra feliratkozott felhasználók a kiküldött hírlevelek alján található leiratkozó linken keresztül kérhetik adataik törlését.

Jogorvoslat

Az a felhasználó, aki úgy érzi, hogy az Üzemeltető megsértette személyes adatai védelméhez való jogát, igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, vagy kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. Az erre, valamint az adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény tartalmazza.

Felelősség

Az Üzemeltető a felhasználók által a Szolgáltatás keretén belül tárolt, elérhetővé vagy közzétett és küldött információkért mindennemű felelősségét kizárja. Amennyiben az Üzemeltető tudomást szerez arról, hogy a felhasználó valamely harmadik személy jogait vagy a jogszabályokat sértő módon a Szolgáltatás használata során más személy személyes adatait adja meg, a Szolgáltatáson belül nyilvánosan hozzáférhető vagy jogellenesen megszerzett személyes vagy egyéb adatokat harmadik személyek jogait vagy jogszabályt sértő módon használja vagy egyébként a jelen adatvédelmi nyilatkozatban foglalt rendelkezéseket megszegte, illetve a Szolgáltatás használata során kárt okozott, az Üzemeltető megteszi a szükséges lépéseket a kár megtérítése, illetőleg a jogi úton történő felelősségre vonás érdekében.

Módosítás

Az Üzemeltető fenntartja a jogot a jelen adatvédelmi nyilatkozat módosítására. Módosítás esetében az Üzemeltető a módosított nyilatkozatot elérhetővé teszi a Szolgáltatás nyitóoldalán.